V-test®
Publication date: 27 maart 2023

Hoe koppel ik Mijn Fluvius aan mijn persoonlijk V-test®-profiel?

In één klik de V-test® doen? Dat kan met een persoonlijk profiel. Energie vergelijken is nog makkelijker als je de V-test® ook koppelt aan Mijn Fluvius. Hoe je een persoonlijk profiel maakt lees je hier. 

De V-test® koppelen aan Mijn Fluvius

Ga naar de V-test®. Op de homepage klik je op de link ‘Naar jouw persoonlijk Mijn V-test®-profiel'. Of je klikt op de knop Mijn V-test® rechts bovenaan.

 

 

Je krijgt een pop-up te zien. Log in met je persoonlijk profiel. Heb je dat nog niet? Lees in deze blog hoe je een persoonlijk profiel aanmaakt.

 

 

Dan kom je op het startscherm van je persoonlijk Mijn V-test®-profiel. Nu maak je eerst een adres aan. Daarvoor klik je op de knop ‘adres toevoegen’.

 

 

Je krijgt een pop-up venster te zien. Ga door de stappen om een adres aan te maken.  

  • Geef het adres een naam. 
  • Kies een postcode. 
  • Duid aan of het een woning of onderneming is. 
  • Duid aan of je elektriciteit en/of gas hebt op dat adres. 

 

 

In stap 2 kies je ‘Ik koppel Mijn V-test® aan mijn Fluvius-profiel’ om je verbruik te koppelen. Klik in stap 3 op de knop ‘Koppel aan Mijn Fluvius-profiel’.

 

 

Je gaat nu  automatisch naar het energieportaal van Fluvius. Daar klik je op de knop ‘Energiegegevens aanvragen’. 

 

 

Kies je EAN-code . Die staat klaar in een lijstje als je al eerder in Mijn Fluvius was en je EAN-code al hebt ingevoerd. Is dat niet zo? Dan moet je die nog invoeren.

Klik daarna op de knop ‘Ga verder’. 

 

 

Je krijgt nu een overzicht van de energiegegevens die Mijn Fluvius zal delen met de V-test®.

Vink het vakje ‘Ik ga akkoord dat, als ik niet de houder van het energiecontract ben, mijn naam aan deze persoon wordt doorgegeven.’ aan. En klik op aanvraag bevestigen. 

 

 

Mijn Fluvius stuurt je aanvraag om energiegegevens te delen naar de houder van het energiecontract.

Staat het energiecontract op jouw naam? Dan krijg je een e-mail of een brief van Mijn Fluvius. Staat het energiecontract op naam van iemand anders? Dan zal die persoon een e-mail of een brief krijgen. 

 

 

Ontvang je een e-mail of een brief? Geef dan je toestemming. Of vraag aan de houder van het energiecontract om toestemming te geven. 

 

 

In die brief of e-mail vind je een webpagina om toestemming te geven. Ga naar die webpagina en geef je activatiecode in. Klik op ‘Goedkeuren’. 

 

 

Je krijgt nu een bevestiging. 

 

 

Je hebt nu je persoonlijk V-test®-profiel gekoppeld met Mijn Fluvius. Vanaf nu kan je wanneer je wil met één klik de V-test® uitvoeren. Je hoeft enkel in je persoonlijk profiel op de knop ‘Doe de V-test®’ te klikken. Zo zie jij de resultaten van de V-test®. 

 

 

Wist je dat …

... de V-test® ook je lopend contract in de resultatenlijst positioneert? Door de koppeling met Mijn Fluvius gebruik je altijd de recentste gegevens. Je ziet dan in één oogopslag of je nog goed zit met contract. En of je er voordeel aan doet om te veranderen. Handig, toch?!

 

Delen via