Energieleveranciers vergelijken

Alle particulieren (gezinnen, alleenstaanden, samenwonenden …), zelfstandigen, vrije beroepen en kleine bedrijven kunnen zowel voor elektriciteit als voor aardgas de beste leverancier kiezen. Het maakt niet uit of u in een (huur)woning of appartement woont. Het resultaat van de V-test® is inclusief btw voor gezinnen en exclusief btw voor kleine bedrijven.
Krijgt u graag een seintje als uw energiecontract bijna afloopt? Vul uw gegevens in en ontvang tijdig een e-mail met een link naar de V-test®. Deze service is gratis.
Naast de prijzen kunnen gezinnen ook de dienstverlening van de energieleveranciers in Vlaanderen vergelijken. Deze dienst bieden we niet aan voor zelfstandigen, KMO’s en grote bedrijven. U kan maximaal 3 energieleveranciers per keer kiezen.
Naast de prijs en de dienstverlening is ook de herkomst van elektriciteit een belangrijke reden om voor een bepaalde leverancier te kiezen. Met de HERKOMSTVERGELIJKER kunnen gezinnen en bedrijven alle elektriciteitsleveranciers in Vlaanderen vergelijken.
Met de Groencheck controleert u of het elektriciteitscontract met uw leverancier echt groen is. U ziet onmiddellijk het percentage groene stroom dat uw leverancier u de afgelopen maanden leverde. U moet uw EAN-code bij de hand hebben. U vindt uw EAN-code op uw energiefactuur.
Bent u een gezin, zelfstandige, heeft u een vrij beroep, of bent u een KMO, een groot bedrijf of overheidsinstelling? Afhankelijk van de groep waartoe u behoort zijn er verschillende energieleveranciers die u elektriciteit en/of aardgas kunnen leveren.
Vreg is de Vlaamse regulator van de elektriciteits- en gasmarkt
Heeft u een vraag? Mail of bel 1700