Ingenieur energienetten en -markten

De Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt zorgt voor de goede werking van de Vlaamse energiemarkt. Word jij onze nieuwe collega?

De elektriciteitsmarkt van morgen ziet er helemaal anders uit dan die van vandaag. Met overal “slimme” digitale meters, verschillende stuurbare toepassingen (denk maar aan elektrische voertuigen) en nóg meer decentrale productie.

Zin om daaraan mee te werken? Als ingenieur energienetten en -markten bij VREG kom je terecht in een boeiende, uitdagende en gevarieerde functie. Ideaal voor een ervaren ingenieur zoals jij!

Jouw functie?

Als ingenieur energienetten en -markten heb je een diepgaande technische kennis van energie. Daarnaast versta je de werking van de sector, inclusief de verschillende netwerkorganisaties. Je beheerst de reglementering, normen e.d. van de energiemarkt. Je werkt zelfstandig, maakt analyses, overlegt met collega’s en belanghebbenden, adviseert het management.

Jouw profiel?

Je hebt een masterdiploma/relevant doctoraat in de ingenieurswetenschappen, handelsingenieur.

Je hebt al een eerdere ervaring bij een regulator, in een nutssector of in een gereguleerde sector of in relevant wetenschappelijk onderzoek.

Ons aanbod?

  • Contract van onbepaalde duur.
  • Marktconforme verloning.
  • Een afwisselende functie met verantwoordelijkheid in een klein, gemotiveerd team.
  • Werkplek op wandelafstand van station Brussel-Noord.
  • Opleidingen om verder te bouwen aan je skills.
  • Je kan je werk flexibel plannen.

Selectiereglement

Wil je jouw energie stoppen in energie? En zie jij jezelf werken in een sector die nooit stilstaat? Solliciteer dan uiterlijk 31 oktober 2021 via public@ascento.be.

Bekijk ons filmpje en ontdek zelf wat werken bij de VREG zo interessant en uitdagend maakt.