Vergelijk energieprijzen! (V-TEST)

Bent u op zoek naar de goedkoopste leverancier voor elektriciteit en aardgas? Gezinnen, alleenstaanden, samenwonenden, gepensioneerden, kortom iedereen die energie verbruikt in zijn woning … kan zowel voor elektriciteit als voor aardgas de geschiktste leverancier zoeken. Het maakt niet uit of u in een (huur)woning of appartement woont. Het resultaat van de V-test® is inclusief btw.

Jaargemeten bedrijven op laagspanning met een aansluitingsvermogen kleiner dan 56 kVA en jaargemeten bedrijven met een lage drukaansluiting kunnen ook energieleveranciers vergelijken. Uw aansluitingsvermogen vraagt u na bij uw netbeheerder. Uw jaarlijks elektriciteitsverbruik moet beperkt zijn tot 59.999 kWh, uw aardgasverbruik tot 149.999 kWh. Het resultaat is exclusief btw.

Doe de V-Test

 

De V-test® vergelijkt objectief de elektriciteits- en aardgasproducten van alle energieleveranciers in Vlaanderen. Met deze online toepassing berekent u op basis van uw jaarlijks verbruik hoeveel u het komende jaar zou betalen als u nu een contract afsluit met een leverancier.
De V-test® toont u het voordeligste elektriciteit- en/of aardgasproduct, maar u bent degene die beslist. De V-test® toont u hoeveel uw jaarlijkse energiefactuur zou bedragen als u vandaag een contract zou afsluiten met een leverancier. De resultaten zijn een schatting en geen exacte prijsvoorspelling.
Hier vindt u een antwoord op enkele veelgestelde vragen over de V-test®.
Vreg is de Vlaamse regulator van de elektriciteits- en gasmarkt
Heeft u een vraag? Mail of bel 1700