Prijzen vergelijken (V-TEST)

Bent u op zoek naar de goedkoopste leverancier voor elektriciteit en aardgas? Gezinnen, alleenstaanden, samenwonenden, gepensioneerden, kortom iedereen die energie verbruikt in zijn woning … kan zowel voor elektriciteit als voor aardgas de geschiktste leverancier zoeken. Het maakt niet uit of u in een (huur)woning of appartement woont. Het resultaat van de V-test® is inclusief btw.

Jaargemeten bedrijven op laagspanning met een aansluitingsvermogen kleiner dan 56 kVA en jaargemeten bedrijven met een lage drukaansluiting kunnen ook energieleveranciers vergelijken. Uw aansluitingsvermogen vraagt u na bij uw netbeheerder. Uw jaarlijks elektriciteitsverbruik moet beperkt zijn tot 59.999 kWh, uw aardgasverbruik tot 149.999 kWh. Het resultaat is exclusief btw.

Hoeveel kan een gezin of KMO besparen door te kiezen voor het goedkoopste contract?

Doe hier de V-Test

 

De V-test® vergelijkt objectief de elektriciteits- en aardgasproducten van alle energieleveranciers in Vlaanderen. Met deze online toepassing berekent u op basis van uw jaarlijks verbruik hoeveel u het komende jaar zou betalen als u nu een contract afsluit met een leverancier.
De V-test® toont u het voordeligste elektriciteit- en/of aardgasproduct, maar u bent degene die beslist. De V-test® toont u hoeveel uw jaarlijkse energiefactuur zou bedragen als u vandaag een contract zou afsluiten met een leverancier. De resultaten zijn een schatting en geen exacte prijsvoorspelling.
Hier vindt u een antwoord op enkele veelgestelde vragen over de V-test®.
Vreg is de Vlaamse regulator van de elektriciteits- en gasmarkt
Heeft u een vraag? Mail of bel 1700