Overleg hulpverleners

We willen hulpverleners – onze ambassadeurs – zo goed mogelijk informeren en het nodige materiaal aanreiken om klanten verder te helpen. We spelen kort op de bal wat de V-test® betreft en organiseren online webinars als er belangrijke nieuwigheden zijn. Maar ook andere thema’s komen aan bod, zoals een informatiesessie over de nieuwe nettarieven.

Als er belangrijke informatie is voor hulpverleners laten we dit weten via onze nieuwsbrief, specifiek voor hulpverleners. Inschrijven kan via deze webpagina. Stuur de link van deze webpagina zeker door naar uw collega’s om de vinger aan de pols te houden! Uitnodigingen voor webinars worden ook via deze weg verstuurd.

Hebt u suggesties of vragen voor ons? Contacteer ons dan via het contactformulier. We hebben een aparte categorie voor hulpverleners. 

Overzicht van onze initiatieven en opleidingen. Ga ermee aan de slag!

Opleiding over de V-test®

Demo V-test® nieuwigheden: persoonlijk profiel + gegevens ophalen bij Fluvius (10/06/2022)

Om gezinnen en kmo’s nog beter te ondersteunen bij hun zoektocht naar het meest gepaste energiecontract, kunnen gebruikers de V-test® koppelen met het energieportaal van Fluvius én een persoonlijk profiel aanmaken.

YouTube 

De nieuwe V-test® binnenstebuiten (25/2/2022)

Begin januari lanceerde de VREG de nieuwe V-test®. Die is nu gemakkelijker, gebruiksvriendelijker én met diensten en kortingen. 

YouTube
PDF 

Infosessie nieuwe nettarieven

De nieuwe nettarieven komen eraan voor iedereen! Op 29/4/2022 organiseerden we een webinar om hulpverleners te informeren over de nieuwe nettarieven.

PDF

Alles over energie in Vlaanderen: informatie voor anderstalige nieuwkomers

Op zoek naar materiaal waarmee u anderstalige nieuwkomers kunt informeren over de energiemarkt in Vlaanderen? Op onze website vindt u 6 filmpjes in 15 verschillende talen met praktische tips.

Nederlandstalige filmpjes 'Alles over energie in Vlaanderen' (YouTube)

Nieuwsbrief voor Hulpverleners Energie

U werkt voor een Energiehuis, stad/gemeente, OCMW, ...? Schrijf u dan snel in op onze nieuwbrief voor hulpverleners en ontvang nuttige info van de VREG, specifiek voor hulpverleners.