Onze publicaties

Wij bieden gratis een aantal folders aan. U kan de folders downloaden, maar u kan ze ook gratis aanvragen door te mailen of te bellen naar 1700.
Bekijk ons aanbod aan affiches over de V-test®, zowel de algemene affiche als de affiches op maat van de senioren en kwetsbare energieconsumenten. U kan de affiches enkel nog gratis downloaden. Ze kunnen niet meer aangevraagd worden omwille van einde voorraad.
Via infografieken proberen we de soms moeilijke informatie over de energiemarkt op een bevattelijke, aantrekkelijke manier weer te geven.
We hebben een aantal formulieren die u helpen om de nodige informatie aan onsof aan uw leverancier te bezorgen.
Voor OCMW’s, gemeenten, armoedeverenigingen en middenveldorganisaties hebben wij een informatiebundel, opleidingsmateriaal en ook een aantal presentaties die u kan gebruiken om opleiding te geven over de V-test®, over hoe u eenvoudig en gratis kan veranderen van energieleverancier of -contract, …
Dit onderdeel van onze website is bestemd voor de pers. Bekijk hier onze persberichten en campagnes, download kant-en-klare artikels of stel zelf een energiedossier samen met behulp van verschillende elementen.
Vreg is de Vlaamse regulator van de elektriciteits- en gasmarkt
Heeft u een vraag? Mail of bel 1700