Update Servicecheck

donderdag, 24 oktober, 2019

We actualiseerden de Servicecheck op onze website. Deze tool helpt u om tot drie leveranciers te vergelijken op vlak van hun beloofde dienstverlening en kan helpen bij de beslissing over de gekozen leveranciers uit de V-test®. U kan meteen doorklikken vanuit de resultatenpagina ervan.
 
Zoals altijd vindt u in de tabel van de Servicecheck bovenaan de klachtenindicator. Die geeft het aantal ontvankelijke klachten van de ombudsdienst energie over een leverancier weer per 5.000 klanten van die leverancier. De indicator toont deze keer de resultaten van juli 2018 tot en met juni 2019.
 
Poweo werd in mei overgenomen door de Total-groep, waardoor klanten van Poweo klant werden bij Lampiris. We nemen voor Poweo geen aparte klachtenindicator of dienstverlening meer op.
 
Net zoals bij de vorige update zijn er geen belangrijke verschuivingen merkbaar in de klachtindicatoren. Alle leveranciers in onze Servicecheck behaalden hetzelfde aantal sterren als vorig kwartaal. Opnieuw behaalden Ecopower, Luminus, ENGIE Electrabel, EBEM, Elegant, Eneco Belgium, OCTA+ Energie en Watz de maximale score van 5 VREG-sterren. Essent Belgium en Lampiris bleven op 4 sterren. MEGA behaalde ten slotte 3 sterren.

Doe de Servicecheck