Inloggen in de certificatendatabank

Vanaf 31 oktober 2016 kunt niet meer inloggen in de certificatendatabank van de VREG. Deze werd volledig offline gehaald.

Vanaf 23 november 2016 wordt uw netbeheerder Eandis of Infrax het unieke aanspreekpunt voor alles wat met uw zonnepanelen te maken heeft. Zij staan vandaag al in voor de opname van de meterstanden van uw elektriciteitsverbruik en voor de uitbetaling van uw groenestroomcertificaten. Door hen ook verantwoordelijk te maken voor de meterstanden van uw zonnepanelen, kunnen ze het volledige traject opvolgen en kan u op één plaats terecht met al uw vragen. De volledige administratie wordt zo eenvoudiger, efficiënter en fraudebestendiger.

Dit zal gebeuren via een nieuwe webtoepassing van Eandis/Infrax en niet meer via de certificatendatabank van de VREG. Eandis/Infrax contacteert u vanaf november 2016 met alle informatie over de nieuwe webtoepassing en hoe u in de toekomst uw meterstanden kan doorgeven en uw dossier opvolgen. U kan vanaf dan met al uw vragen bij Eandis/Infrax terecht.

Meer informatie

 

Vreg is de Vlaamse regulator van de elektriciteits- en gasmarkt
Heeft u een vraag? Mail of bel 1700